Пресслужба Міністерства цифрової трансформації у своєму Телеграм-каналі повідомила про запуск нового проєкту - програми для кібердіагностики.

В сучасних реаліях війна віруситься не тільки на полі бою, але й в цифровому просторі. Саме тому підприємцям та бізнесам потрібно вміти протистояти усім можливим нападами.

Для посилення кіберстійкості українського бізнесу Дія.Бізнес у взаємодії з партнерами впроваджує можливість кібердіагностики для підприємців та компаній. Першочергово проєкт стосується малого та середнього бізнесів.

Бажаєте контролювати не лише кіберстійкість, але й товарний та фінансовий облік? Тоді платформа Skynum буде вашим найкращим рішенням. Система повністю захищена, а інформація в ній конфіденційна. Саме тому вам не потрібно хвилюватись за витік даних. Програма Skynum не тільки високофункціональна, але й безпечна.

Що дасть кібердіагностика бізнесу?

За умовами проєкту пʼятсот малих або середніх бізнесів матимуть змогу перевірити та проконтролювати всю необхідну цифрову інформацію. Перевірка стосуватиметься рівня вразливості і потенційних загроз.

Отже, малий або середній бізнес в Україні, що у своїй роботі використовує цифрову інфраструктуру зі збереженням інформації в хмарах, матиме змогу безкоштовно скористатися однією з 3 доступних послуг:

  1. тест на проникнення - симулятор кібератак для виявлення вразливості;
  2. тест безпеки застосунку - виявлення потенційних вразливостей та створення рекомендацій щодо того як їх позбутись;
  3. оцінка вразливостей інформаційного середовища - повний аналіз безпечності інф. середовища.

Такі перевірки допоможуть убезпечити вас від хакерських атак, взломів та викрадення інформації.

Про те, як і коли можна буде зареєструватись на даний проєкт, читайте на офіційному порталі Дія.